dinsdag 17 juni 2008

VNU start community-site voor HRM-ers


VNU Media bereidt momenteel de introductie van een community-site voor HRM-ers voor. HRbase (www.hrbase.nl) moet een online netwerk worden exclusief gericht op de HR professionals.

De site bevindt zich nu nog in de beta fase, maar zal binnen enkele weken officieel gelanceerd worden. HRbase moet leden in staat stellen connecties te leggen tussen vakgenoten, zelf nieuwsitems te posten, evenementen aan te melden en onderzoeken te publiceren. Ook is er een aparte rubriek voor het plaatsen van video’s en zal vanzelfsprekend een banen rubriek niet ontbreken. Samen met de leden wil VNU, uitgever van titels als IntermediairPW, Managementteam en Intermediair, HRbase in enkele jaren laten uitgroeien tot een volwaardige community-site. Voor deze doelgroep bestaat die momenteel nog niet.

HRbase wordt het eerste online netwerk van VNU en een nieuwe stap in de online strategie van het Haarlemse mediabedrijf. Eerder lanceerde VNU sites rond interimmanagement, overheid en finance, de eerste sites van VNU die los staan van hun printtitels. Met dit eerste netwerk wil VNU nadrukkelijk de toepassingsmogelijkheden van online netwerken verder verkennen. Zie voor de traile van deze site hier.

Geen opmerkingen: